ojsan :P
Datum: 2011-05-10 Tid: 10:09:57

nu va det ett tag sedan jag uppdaterade igen. men denna gången har jag lite o säga! för det första så är jag irriterad på dessa hundägare på blocket som vill sälja sina hundar, visst det är bra att dom säljer dom när dom inte klarar av dem men att komma på detta när hunden är 3-4 år är sorgligt. sen så står det att de vill ha en person med hundvana och måste vara över 25 :S ganska irriterande med tanke på att jag har en hund som dessutom är en hund som jag uppfostrat från problem hund till en ganska lydig hund. för jag tog ju rambou när han var 7 månader då hade han hunnit med att bli misshandlad och jag tyckte synd om honom så jag köpte honom. när han kommer hem till oss så visar de sig att han är inte rumsren sen så var han alldeles för smal så kollade man på honom så kunde man räkna hans revben :( han bet folk i händerna och hälarna när han började känna sig hotad och han blev rädd om vi skulle vinka av någon eller om vi skulle leka med en leksak med honom, då la han sig ner på marken i undergivet läge och skakade. vi ville ju han inget illa men han trodde att vi skulle slå stackaren. i dag så har jag rambou med min sambo och han har två barn som är 5 år och vi väntar ju på en liten som alla vet. och jag är inte orolig att rambou skulle göra dem något, iaf inte med flit han kan ju råka bitas lite löst när man leker med honom men vilken hund kan inte råka göra de? han är helt rumsren och han kan alla grundkomandon men därimot så kan jag bara ha honom lös när jag vet att det inte är andra hundar i närheten :P så kan inte ha honom lös i sammhället. tyvärr så är han fortfarande rädd ifs men inte alls så mycket som när jag tog honom. nu är det begränsat till att han morrar och skäller o reser ragg mot killar. speciellt om de är tjocka, har skägg och keps. eller om de har någon form av dråg i sig entingen vanliga dråger eller alkohål o han känner sig osäker, så varnar han dem att han är lite farlig så de inte ska komma nära honom, sen springer han och gömmer sig bakom mig så jag ska skydda honom från den otäcka mannen :P hahah underbara hund..

men kunde jag få pli på denna hunden och han hade inte haft det lätt varför ska jag då inte kunna ta hand om deras problem hund bara för jag är under 25? tycker inte de ska gå på åldern utan på vad man har för erfarenheter enbart!
sen så går ju graviditeten framot som ni vet :D så tänkte dra lite snapp info :D

(Har gått 27 hela veckor på torsdag)

Vecka 27

Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu mellan naveln och revbensbågen.

Fostret väger runt ett kilo, och kan vara omkring 37 centimeter långt. Håret kan ha börjat växa ut. Vissa barn kommer att födas med mycket och långt hår, medan andra inte har något hår alls när de föds.

Det finns ännu gott om plats för fostret att röra sig på. Många foster är mer vakna på kvällen, då man kan märka att det sparkar mer i magen. När fostret rör sig tränar det upp sin fysik för att bli starkare i kroppen.

De flesta barn skulle överleva nu om de skulle födas för tidigt. Varje vecka, även dagar, gör stor skillnad. Om barnet skulle födas nu klarar tarmarna av att ta emot modersmjölk. Lungorna har utvecklats mycket, men även om barnet nu skulle klara av att andas luft behöver lungblåsorna ännu mer tid för att utvecklas fullt ut.

Ett 27 veckor gammalt foster som är 37 centimeter långt.

 

Blev visst ett långt inlägg i dag men det får ni stå ut med, :P heheh

 

Puss o kram

 

 


kompitens utbildning
Datum: 2011-05-03 Tid: 07:17:42

ja som överskriften säger så är det komputensutbildning på dagis dessutom :P så i dag ska dagis vara stängt vilket gör att jag har barnen hemma.. jag tänkte jag ska sätta på en film till barnen sen så blir de lite frukost o så. ganska lugnt i dag va det planerat men ändå så de får hitta på lite. kan hända att det bli tv spel lite sen med :P o så igår så va jag på mödra o lyssnade på bebisen hjärta :D och så var det blodprov med. sen så vägde jag mig med o jag har inte gått upp ett gram sedan vecka nio :D så jag har gått ner i vikt och bebisen har fyllt ut det igen :P heheh nehepp nu måste jag ta hand om vilddjuren :P

puss o kram

RSS 2.0