Jackson *29/8/1958 +25/6/2009
Datum: 2009-06-26 Tid: 10:49:19

NEW YORK/STOCKHOLM. Michael Jackson slutade andas efter att han kollapsat i sitt hem. Han fördes i ilfart till sjukhus med ambulans - men läkarna lyckades inte återuppliva honom. 14.26 lokal tid dödförklarades världsstjärnan. I natt inledde polisen en utredning för att ta reda på hur Michael Jackson dog.

När räddningspersonal kom fram till den gigantiska lyxvillan andades inte stjärnan och låg enligt CNN i djup koma. En läkare som befann sig hemma hos Michael Jackson hade då redan påbörjat hjärtlungräddning för att försöka återuppliva honom. – När ambulanspersonalen anlände såg de att Jackson inte andades, säger Steve Ruda, talesman för Los Angeles brandkår, till nöjessajten E Online. Återupplivningsförsöken fortsatte under den sex minuter långa transporten till Ronald Reagan UCLA Medical center i Los Angeles. När ambulansen kom fram med den medvetslöse stjärnan rådde det kaos på sjukhuset. Flera fans skrek åt läkarna: – Ni måste rädda honom! Ni måste rädda honom! Men inte heller de läkarna lyckades rädda popstjärnans liv. – Han dödförklarades på sjukhuset i Los Angeles klockan 14.26 på eftermiddagen lokal tid, säger Fred Corrall, ansvarig rättsläkare i Los Angeles, till CNN. Los Angeles-polisen och familjen Jacksons livvakter spärrade i natt av entrén till akuten vid UCLA Medical center.

så i natt dog stjärnan som nästan alla hört iaf någon låt av. vi kan inte än annat än o beklaga sorgen till familjen och minnas hans gamla låter som vi hört så många gånger i både film och på radion. jag var inget fan av jackson men jag gillade hans musik, det gav mnga roliga skratt för de som såg pretty women när roberts ligger i badkaret och sjunger så falskt hon kan hehe :D


R.I.P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0