april april :P
Datum: 2011-04-01 Tid: 10:50:54



ja som många vet är detta dagen man får luras på hehe jag har ännu inte råkat ut för det men jag bara väntar på att de ska komma. antingen så kommer anders att dra något idiotiskt eller så kommer henrik bara för att jävlas med mig. men visst jag e ju ganska rolig att lura då de e ganska lätt :P heheh men man kan inte annat än tänka tillbaka på när man va liten o pär lurade mig o emelie så de hette duga. de va flygande elefanter och massa olika otroliga saker. sen minns jag första gången jag blev utsatt för första april i skolan. då skulle ALLA elever ta av sig skorna o strumporna o lägga upp fötterna på benken så att rektorn skulle kunna komma o kolla så vi intr hade fotvårtor o visst i första klass så gör man ju som läraren säger åt dig :P heheh måste sätt roligt ut med alla fötter i vädret :P

nu så har jag la vuxit ifrån första april lite. visst att man kan busa lite med barnen men annars så tycker jag inte de e så kul... så jag har inte planerat att skojja med någon i dag o tänker inte tro på ett skit vad anders säger!!! för han kommer göra allt för att sätta dit mig iår igen! men inte i år aldrig i livet säger jag bara. jag ska sluta vara lättlurad.

men i dag så har jag varit duktig iaf. jag håller på att tvätta upp babykläder och så har jag städat ur skåpet under diskbänken. de luktade nämligen som att någon hade dött där under o de fick jag ju svar på i dag varför.. min kära sambo hade lagt ett paket som de har varit kotletter i där under o den vet jag inte hur länge den legat där men de va ju den som hade dött :P FYFAN va vidrigt de luktade.

puss o kram

Kommentarer
Postat av: Carina

Samma problem här. Under diskbänken samlas allt som inte borde vara där. hmm. Passa Camillas grabb förra helgen och en av blöjorna hade hamnat utanför, tur att det inte var Bajs i den men fy F*N vad det kan lukta efter ett dygn. Jaja that´s life säger dom.



Stora Kramar från Lund

2011-04-03 @ 14:46:04
Postat av: delina

jo det är ju tyvärr så :( men men.

2011-04-03 @ 15:35:53
URL: http://delina89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0