komiskt
Datum: 2010-11-04 Tid: 00:13:04

tycker de e ganska komiskt.. det är en annonym som komenterat mitt inlägg om att min kille e ful o jag med.. jag vet mvem denna personen e så kent du kan ju lägga av. de roliga e att dom som komenterar o är annonyma tror att man inte kan få reda på vem de e .. kent e ganska lätt efter som han inte kan stava o inte håller sig till gramatiken.. men till råga på allt så fattar folk visst inte att man kan ta reda på IP nummer o kolla upp dom jävligt lätt.. så jag tänkte att jag skulle kolla upp kents ipnummer för o vara säker o när jag gjorde det så kommer det upp att de nummret finns i skånes län : malmö, vilket kents ipnummer räknas till.. så man vill ju bara skratta.. folk borde tänka någon milimeter till lixom :P dagens teknologi kan man få reda på massa genom så ett IP nummer e inte svårt att ta reda på var de kommer från :P hahha

så alla anonyma komenterare i världen! för de första så brukar ni göra en tabbe o skriva med ert namn någon gång o då kommer vi på er! sen så  kan man söka upp var ip nummret kommer från med så kan man lista ut vem de e med! HAHA så förlåt mig men ni kanske borde tänka lite innan ni börjar komentera massa elakt o så.. o till kent vill jag bara säga att du kan lägga av.. du rubbar mig inte längre. jag skrattar bara åt dig när du försöker med dina patetiska försök att knäcka mig. men vet du va.. jag har hittat en kille som e snäll o bryr sig om mig så varför lägga energi på dig då? du trackade ju mig varje dag. fattar inte hur jag pallade med dig i fyra år. men för allt i världen hoppas jag inte någon tjej faller för dig! jag vill inte att någon ska behöva råka ut för de du gjorde mot mig. De finns dom som anser att de du gjorde va olagligt på många vis men jag ville inte se de.. förän i dag. men jag hoppas du vet vad du gjort och att du kommer plågas med detta.. o en dag i livet kanske du upplever de o då vet du va du gjort mot alla tjejer.. för de e inte dom som e tröga o inte fattar.. de e du som inte kan förklara dig tydligt, o du kan inte ta ett bråk allt ska vara en dans genom livet.. men du dax att uppdatera dig lite.. livet ska inte va lätt. man ska bråka o gnabbas, det är de som gör en stark. sen så ska fruntimmer inte så framför spisen o städa hela tiden. de har samma rättigheter som en man i dagens läge.. de e inte 1800-talet.. du har missat ett par hundra år lixom! dax o vakna upp o se att vi levet på 2000-talet o att mannen kan göra samma saker som en kvinna!


(bild sedan 1800-frös ihjäl :P HAHAH)


sen så kan jag ju även tala om att jag haft en kanon kväll o så i mon kväll så går jag ner till killen för hans dotter vill att jag ska sova över. så jag får la se va för plan hon har med detta.. men de e mysigt när de vill sådant :D

puss o kram

Kommentarer
Postat av: henke

detta var mkt bra skrivet älskling stå på dej du e stark och starkast vinner :)

2010-11-04 @ 05:10:57
Postat av: Jenny

Alltså jag har känt kent i jävligt många år och jag blev både förvånad och samtidigt inte när jag fick reda på vad han gjort och hur han var mot dig, sånt äcklar mig riktigt och han om något är en ensam varelse. han sitter om och om igen och fiskar efter uppmärksamhet på facebook och ingen om ens knappt någon reagerar.

Ingen vill bjuda honom på kaffe för det är den jobbigaste människan att ha att göra med.

han var hemma hos mig för ett tag sedan och den dumme jävel satt och mobbade min dotter för sin vikt och sen satt och ritade upp sexuella bilder.

När min man fick veta detta blev han skiitarg och en jävla tur det att han var inte där för han hade lappat honom så han aldrig mer hade haft en enda hjäncell kvar.Han ska inte prata om att vara ful. Han är skitäcklig, han är ful om något, och hans personlighet hjälper till att göra han fulare.Det är avundjsuka, han kan sitta och ruttna i sin ensamhet, det förtjänar han.

2010-11-04 @ 10:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0