onsdagen
Datum: 2009-07-31 Tid: 00:12:06

jag vet dålig uppdatering nu men här kommer det ett litet iaf... bättre sent än aldrig

fan va jag hade kul i onsdags.. först så stack jag o sannisen upp till skogskyrkogården och satte ljus "på pappas grav" i minneslunden.. sen så slutade tommie o eftersom han jobbar där plockade han upp oss o så följde vi med han hem så han fick raka seg sen åkte vi till raggarträffen i huskvarna.. sen körde tommie ner mig o sanne till stan så hämtade vi saker hemma hos henne sen stack vi upp hit :P jag har kommit underfund med att jag e fan ute o ränner varje dag :P men ifs från o med måndag blir jag ju upptagen så de heter duga :P börjar ju med körkortet på allvar då,, nu sitter man o små läser i teoriboken! men de kommer bli toppen :)

puss och kram

Otrohet..
Datum: 2009-07-27 Tid: 20:05:19

var går egentligen gränsen?? är en kompis puss otrohet..även om de e så att ni varit vänner typ hela livet?!? om den bara är på kinden.. eller är en kram eller när du skriver med någon, var går gränsen. min gräns är genom att bara prata.. jag kan pussa på kinden om jag kännt denna person lääänge,,, kramas älskar jag men de e hur man kramar med.. men jag skulle vilja veta var alla andra känner att gränsen går!


hoppas jag kan se lite var gränserna går så lovar jag att skriva ett inlägg på hur alla svarade.. :D












Abort
Datum: 2009-07-26 Tid: 19:53:08

Abot är ett hett ämne när man börjar att diskutera det. vissa tycker att det är helt okej! medans andra tycker att det borde förbjudas.. men jag anser att man ska få välja detta själv. Jag är imot abort. men jag tycker att man ska få välja ändå. jag skulle aldrig kunna göra en abort. har aldrig gjort de och skulle inte kunna tro att jag kommer göra det häller! för jag anser att det är att ta sitt eget barns liv. visst det är antagligen bara ett embrie när man gör detta men jag vill inte göra det! för snart har det ett hjärta och lungor. och strax börjar den även och röra sig. jag kan förstå dem som pluggar eller om de blivit våldtagna även om man vet att barnet man har i magen inte kommer att kunna få ett normalt liv! att de gör en abort men resterande.. som bara kört oskyddat. ni vet det är inget preventiv medel med dagen efter eller abort. man ska skydda sig så gott det går! p-piller eller kondom, finns andra metoder som pstav o spruter o så med men de jag vill ha fram är att du inte ska göra abort i onödan!


yttrande frihet
Datum: 2009-07-25 Tid: 20:26:19

det där med yttrandefrihet är knepigt.. den innebär att du ska få säga o tycka som du vill men om du nu gör detta så kan du bli anmäld pga rasistiska åsikter. men om man nu tycker på ett visst sätt då ? okej jag har inget imot invandrare och flycktingar men jag är i mot detta med att de finns gränser inom yttrandefriheten.. då är de ju plötsligt inte yttrandefrihet :S allvarligt hur tänkte man när man skrev den lagen?



ego bilder
Datum: 2009-07-25 Tid: 01:11:59

okej jag vet att de e sorgligt men jag hade fan inget bättre för mig, och så kommer det lite bilder från dagen med sannisen med :)



heheh härlig dag

Misshandel/Aga
Datum: 2009-07-24 Tid: 22:21:47

för 43 år sedan avskaffade vi aga i sverige... men jag fattar inte detta riktigt, visst barnmisshandel är inte okej men ordet aga betyder egentligen fostra och det ska vi få göra!!! det är ett krav att göra det men aga är olagligt, visst ska du inte slå ditt barn gult och blått men stöta i mummen när de bits eller klappa handen lite snabbt när de gör något de inte får är inte att misshandla så länge de inte skadar ditt barn! men är de ett löst slag som för de mästa bara skrämmer till barnet så tycker jag själv att det är helt okej! den dagen jag får barn kommer jag att visa dem med att klappa till lätt över fingrarna och över munnen för att skrämma mina barn lite lätt, för det är inte att slå dem, tar du därimot med all din kraf och slår till så tycker jag att du borde sitta bakom lås och bom. det måste finnas gränser och tänker man efter slår man inte ett barn så pass att det gör ont på dem.. men man kan visa att det var fel. ett "jajja" tycker inte jag räcker alla gången för de så lyssnar de inte. kanske just för stunden men om en timme?! om vi kollar på djur riket så är hundens valp dum biter mamman den över nacken och bär iväg den och dom anser ju inte att de slår sina valpar eler skadar dem. de sliter tag i sina ungar och tar bort dem från det de inte får göra! så om vi tar tag i våra barn och flyttar undan dem eller iaf visar på något vis att det är fel tror jag de e lättare för dem att koppla mellan bra och dåligt!

DETTA ÄR SÅ KLART INTE OKEJ!!!!

mår dåligt av att bara kolla på denna bilden!

smal eller tjock?
Datum: 2009-07-23 Tid: 22:09:54

nu börjar jag bli riktigt irriterad.. allvarligt.. 99% av alla på nätet har bild på sig och det tycker jag själv är trevligt men jag fattar inte varför alla ska såga itu dem som inte är som "standarden"  som de flesta vet är jag ingen smal pingla utan jag har ett par kilo för mycket,, och jag kämpar för att bli av med dem men det går inte över en natt... och jag HATAR verkligen de som , påpekar att man är "fet, ful tjock" jag vet inte hur många gånger jag fått höra att jag är en stor fet ful kossa utan att ens pratat med dem innan.. visst om man tjaffsat med någon att de kan kalla än sådant. men när de skriver de bara för att såra blir jag så förbannad, man kan inte rå för hur man ser ut.. visst man kan spackla upp sig och så men varför?!?! ska man inte kunna bli älskad utan allt de? nu har jag turen att ha en underbar kille men innan man hade det? jag blir förbannad på folk som påpekar sådant.. kan de inte lära känna en innan de vräker ur sig en massa skit?? så alla svin som läser detta hoppas jag ändrar sig o alla som kollar insidan för vill jag ge en elåge :D

puss och kram
Delina

vem av dem skulle du vilja ha ???
och visst lagom är bäst men själv tycker jag det är vackrare med lite mjukare kurvor än bara ben!!!!




Du är mitt allt
Datum: 2009-07-20 Tid: 23:36:49

Du är som det vackraste rosenblad,
som aldrig vissnar.
Du är lika skön som den lumna medsommarnatts bris,
jag önska att du kunde omfamna mig.

Oavsätt vilken väg jag väljer att gå,
så verkar det aldrig bli rätt.
Men vem vet,
Man kanske vinner i slutet ändå.

Men jag kanske inte hade ett val,
de var redan bestämt.
vilka val jag ska göra i livet,
och hur det ska sluta.

var minut som går saknar jag dig,
var sekund av mitt liv tänker jag på dig.
Dina ömma kyssar värmer mig så,
varje farväl svider i mitt hjärta.

Jag gör allt för dig,
bara för att få vara nära dig.
Få känna dina varma kramar,
och din ljuva doft.

Du är mitt allt


i dag
Datum: 2009-07-20 Tid: 17:37:02

i dag har jag o mamma ätit på dal baffo vilket var kanon gott.. men de undliga va att mamma lämnade INGET o jag lämnade 7 potatisar o lite snizhel o mamma sa att hon kunde ätit mer :O fattar inte va de e med mig.. men iaf så efter det åkte vi och handlade mat och lite på jula med och så kollade jag på en hängmatta men tyget klarar visst inte mer ön 90 kg :S kasst tyg säger jag bara.. när jag kom hem satte jag igång o trimmade gräset och nu tar jag det bara lugnt och funderar på att ta en cigg men jag väntar nog en liten stund till ;)

puss och kram

tomorrow
Datum: 2009-07-19 Tid: 22:34:53

i morgon så ska jag o mamma äta på Dalbaffo.. ska bli riktigt gott :) dom har nog stans godaste snizchel,,, denna helgen hade jag planerat en massa men inget blev av pga de dåliga vädret.. men så kan de vara,,, nu så längtar jag bara efter att jag ska få mitt körkort så man kan åka iväg från skithålan jag bor i.. fan jönköping har INGET känns de som.. så jag ska häls apå polare i hela sverige när jag får kortet :)

puss och kram alla

lögner och hemligheter
Datum: 2009-07-18 Tid: 00:44:23

i kväll har jag läst ut en kanon bok som jag kan rekomendera. den heter lögner och hemligheter av elizabeth chandler:

Megan har aldrig tvivlat på vem hon är.
i alla fall inte förrän hon åker och hälsar på sin kyliga mormor i huset hon aldrig sätt,
men ändå känner igen från sina drömmar.
allt är obehagligt och konstigt: mormors beteende, sakerna som försvinner och ryckterna om att huset är hemsökt.
men värst av allt är ändå megans egna drömar
-om ett liv hon aldrig levt, om en kärlek hon aldrig kännt och om ett mörkt arv som hotar hela henner existens.....

men nu när jag läst denna så ska jag gräva ner mig i nästa

puss och kram

wiiiiie
Datum: 2009-07-17 Tid: 21:00:43

i dag så har jag varit på middag hos grannen  :D
och vi åt gulachsoppa eller hur de nu stavas.. heheh men de va KANON gott

o i morgon så  ska jag ut på sjön vilket inte är helt fel,,
sen ska jag till mullsjö en dag med o köpa godis hehehe se om någon hänger på :D
sen så på måndag ska jag äta på dalbaffo... deras goda snizel :)

men det blir mer uppdatering i morgon om båtresan, jag kommer ta lite kort o så..

så va avundsjuka o längta lika mycket som jag..

ha en toppen kväll nu puss och kram

de tjejer inte kan motstå
Datum: 2009-07-15 Tid: 20:50:06


satt o tänkte här i kväll på saker som tjejer kan falla riktigt för med killar som gör att man inte vill va utan dem... bara för de är så mysiga.. för vem kan motstå att killen håller om midjan när man ska ta sig fram där det är trångt, eller när de tar äns händer i sina o man känner hur små man själv har, eller tryggheten när de håller om än i sina stora armar. o de mysiga att få dra sina fingrar genom deras hår medan vi kysser dem ;) jag lovar att alla bara älskar detta med killar (L)(K)


gammal bild på mig och älsklingen

hoppas ni får en toppen kväll.. puss o kram

usch fy o blä..
Datum: 2009-07-15 Tid: 14:02:38

i natt har jag legat med 40 graders feber och lite till på det.. så vi ringde till akuten o så fick gimmy åka ner o hemta ut lite medeciner så jag skulle få ner febern,,,


Today
Datum: 2009-07-12 Tid: 23:20:59

i dag så kom mamma o hemtade mig i bodafors.. sen så när vi kom hem så åt vi pastaröra... MUMMA... sen efter de så skulle vi hemta marilyn för vi skulle till mullsjö o hämta lukas... hehe.. o när vi va dr så åkte vi till pappas grav o så va vi på junqvistens o vip... sen kom v i inte mer än hem så ringde det. .. o så kom gimmy hit heheh.. sen skulle de iväg på något.. vet ej va en de spelar ingen róll.. sen skulle jag ringa en kompis o då kunde jag inte hitta min mobil o jag ringde mobilen men jag hörde den  inte.. så när mamma o gimmy kom tillbaka så SPRANG jag ner till bilen o då va den där som tur var.. så man inte tappat den.. sen satte jag på en jätte bra film som handlade om nätpedofiler.. o jag tycker de e ett intressant ämne....

hoppas ni8 haft en toppen helg o får en toppen vecka puss o kram



bodafors
Datum: 2009-07-09 Tid: 11:54:29

jaha då så åkte man till bodafors i går och jag vet inte hur länge jag ska stanna.. jag ringde till körskolan i går men de hade sommarstängt :S kan man bli mer irriterad...

jaqg hoppas att ni runt om har toppen väder här e de regn o rusk :(

hoppas på en fortsatt bra torsdag.. pusspuss

fan va jag e glad
Datum: 2009-07-08 Tid: 07:58:34

i natt satt jag och pratade med min bror stefan, vi har fått lite kontakt nu som först och det är jätte kul, så nu frågar man honom om hur pappa var och så.... min pappa va visst klumpig (A) de e ju inte jag HAHAHAHAHAH Alvar och elsa va min farmor o farfar.. jag är visst en rostedtare till utseendet.. han åt det du serverade honom. sen skulle jag haft en bror till men han dog 2 dagar efter födslen 1970 för han hade navelsträngen runt halsen när han dog..

men nu har jag och stefan bestämt att vi ska ses en dag över en fika och det kommer bli riktigt kul. jag bad även om lite kort på pappa så man hade lite på honom... så kommer nog lägga in bilder på pappa när de kommi :D

ha det så bra love all my fans ;P

Grattis Eric
Datum: 2009-07-07 Tid: 00:02:44

jaha nu e lilla eric 17, tjena va tiden går fort jag tyckte de va igår han fyllde 7 år :P hahah men som man säger ju äldre men blir desto fortare går åren o de stämmer fan, man har lika många timmar som man hade när man va liten. men då tog de skitlång tid att ta sig igenom en vacka. i dag så känns de som en vecka när de gårr en hel jävla månad...

men jag vill utbringa ett fyrfaldigt leve till eric 17 år HURRA, HURRA, HURRA, HURRA :D


posar
Datum: 2009-07-04 Tid: 22:12:54

hehe jag fick för mig att jag skulle ta lite bilder för att hitta en som va bra som bild till msn och som vanligt blir de typ ett bra o massa kassa :P hahah



enjoy ;)

studenten
Datum: 2009-07-04 Tid: 10:59:48

vet att de e ett tag sedan jag tog studenten men jag e ju tvungen att lägga upp lite bilder sedan den dagen, tyvärr blev de inte så många för min kille glömde min kamera :(






häääärlig dag

våran kära Eddie
Datum: 2009-07-04 Tid: 10:43:31

Eddie Meduza, eg. Errol Leonard Norstedt, född 17 juni 1948 i Göteborg, död 17 januari 2002 i Nöbbele, Växjö var en svensk kompositör, textförfattare, komiker, sångare och multiinstrumentalist. Bland de instrument Norstedt behärskade kan nämnas: gitarr, elbas, klaviaturinstrument, saxofon och dragspel.



Norstedt föddes i Örgryte i Göteborg men kom tidigt till Traryd i Småland. Hans barndom var svår och präglades av ständiga flyttar. När Norstedt var 13 år hade han bott på 30 olika ställen till exempel Mellerud och i Båraryd. Han blev mobbad i skolan och misshandlades också av sin styvfar.

Under många år spreds Norstedts musik främst via kassetter som såldes via tidningsannonser från hans eget bolag Osadal AB. Efter att ett tag (ej officiellt) ha kallat sig "Eddie Nowels" (En medveten "försvenskning" av "Knowles", för att han skulle kunna behålla sina initialer) fick han idén till sitt numer etablerade artistnamn "Eddie Meduza", från ett naturprogram om maneter (se: Medusa (zoologi)). Först under 1980-talet (1979) började hans musik säljas i den reguljära skivhandeln.

Hösten 1981 åtalades Errol för rattfylleri och dömdes till en månads fängelse, ett straff skulle börja avtjänas på Skänninge fångvårdsanstalt först i september 1982. Väntan på domen blev svår och Errol började dricka allt mer för att försöka glömma det som väntade. Själva fängelsevistelsen blev dock kort. Efter bara fyra dagar fick han diagnosen "nervsammanbrott" och överfördes istället till Falbygdens mentalsjukhus där han fick vård under den resterande strafftiden.

Tiden bakom lås och bom hade dock inte botat den alkoholism som han börjat utveckla och drickandet fortsatte nästan direkt efter att han blivit satt i frihet. Han hade nu också en turné inbokad som han beslutat sig för att fullfölja, något som inte påverkade hans drickande i någon positiv mening.

Han försökte flera gånger ta sig ur sitt missbruk. Under en turné tillsammans med Svullo 1993 kollapsade Norstedt på väg till en spelning och fick diagnosen förstorat hjärta (kammarhypertrofi). Norstedt ändrade livsföring omedelbart, slutade att dricka och började träna. Trots detta fick Norstedt flera återfall i sin alkoholism och någon gång mellan klockan 2 och 3 på morgonen den 17 januari 2002 avled Norstedt av en hjärtinfarkt.

Fram till sin död skrev Eddie över 900 olika visor och sketcher som idag är spridda på nästan 90 album och kassetter. Ingen vet riktigt hur mycket outgivet som finns. De första kassetterna är idag åtråvärda och mycket ovanliga samlarobjekt och priserna på hans övriga verk har stigit dramatiskt under senare år.



jävla hund
Datum: 2009-07-02 Tid: 21:24:46

jag satt o chattade med sanne så hörde jag att rambo skällde.. då hade han stuckigt från tomten och va ute på gatan och skällde på en jävlaa cycklist


RSS 2.0